ok kamillo,ja wiem,że źle trafiłem-chciałem uświadomić tylko kolesiowi,który zaczął ten wątek -chcąc się tu zarejestrować,że lepiej mieć wszystko co trzeba i zrobić to tak jak należy niż się motać i walczyć.Ty zapewne też nie od razu wiedziałeś co i jak trzeba zrobić,tylko musiałeś stracić trochę czasu,żeby doświadczenie i nie dać sobie w kaszę dmuchać..a czas to pieniądz.Ale powiedz mi,czy trzeba było nazywać mnie kolesiem z baraku,który po którymś piwku plecie,co mu ślina na język przyniesie?Nie oceniaj ludzi,nie znając ich życiowej historii.Być może Tobie wszystko się w życiu udaje,ale nie każdemu...Każdy mierzy swoją miarą.Ja chciałem tylko chłopakowi pomóc,a nie szaleć na forum.Pierwszy raz odezwałem się na forum,żeby zrobić coś dobrego,bo akurat znalazłem chwię czasu,ale podejrzewam ,że ostatni,bo zamiast 3-4 postów,żeby wyjaśnić sytuację,spędzam czas na tłumaczeniu się.Na szczęście zdążyłem jeszcze zdiagnozować usterkę w aucie i kupić materiał na jutro do pracy.Ale pamiętaj Kamillo-czas to pieniądz i nie tylko.Żyję tu z dziećmi i mogłem im poświęcić ten czas...